Choose language
HOOFDBANNER-INT-WEB-kantoor
Vacancies

Service Manager - Sales Binnendienst (m/v)

Medewerker orderadministratie (m/v)

Wij zijn per direct op zoek naar:
SERVICE MANAGER - SALES BINNENDIENST M/V
te Wormerveer
 
Markten veranderen en daarmee ook de manier waarop we klanten aan ons willen binden. De digitalisering heeft een nieuwe wereld gecreëerd, waarin de relatie van bedrijven met hun klanten is gewijzigd. Zowel in de business-to-consumer als business-to-business markt hebben klanten ook andere verwachtingspatronen gekregen.

Wij geloven in het opbouwen en onderhouden van langdurige relaties met onze klanten en zijn daarom op zoek naar iemand die dit in zich heeft en daar energie uit haalt, iemand die de interactiemogelijkheden in een relatie weet om te zetten naar tevreden klanten… Human 2 Human (H2H). 

Functieomschrijving
Als Service Manager ben je dagelijks bezig met het adviseren en ondersteunen van onze klanten. Zij zijn op zoek naar de beste oplossing voor hun klanten en wij zijn voor hun de partner die dit in kan vullen, op het gebied van hoogwaardige technologische gadgets. Jij bent de sparringpartner aan de telefoon, maakt offertes voor de klant, geeft advies over de producten en de markt en wilt zoveel mogelijk mooie projecten binnenhalen samen met je team. Daarbij helpt het uiteraard om af en toe naar je klanten toe te gaan om de relatie te versterken en beter inzicht te krijgen in hun behoeften. Door jouw enthousiasme, persoonlijkheid en opgebouwde expertise optimaliseren wij de relaties met onze klanten en behalen wij mooie resultaten. 

Je komt te werken in een klein team, waar heel veel waarde wordt gehecht aan jouw ideeën, oplossingsvermogen, creativiteit en enthousiasme.

Functie-eisen
Je bent sociaal vaardig en hebt reeds enige jaren ervaring in een soortgelijke functie. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een vereiste. Beheersing van andere talen is een pre.

Het gaat niet om je ervaring maar om hoe snel je jezelf gaat ontwikkelen. Wij zijn op zoek naar iemand met een (commercieel) HBO-diploma, met onder andere de volgende karaktereigenschappen: nieuwsgierig, creatief, sociaal, enthousiast, flexibel, servicegericht, doorzetter, secuur, zelfstandig, initiatiefrijk, doortastend en klantgericht. 

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden:

 • Marktconform salaris
 • Maandelijkse bonus bij behalen van gestelde omzetdoelstellingen
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Werken in een snel veranderende markt
 • Informele werksfeer gericht op een hoog kwaliteitsniveau

Denk je dat je aan bovenstaand profiel voldoet en spreekt de functie-inhoud je aan? Dan ontvangen we graag je cv en vernemen je motivatie waarom je kiest voor Intraco Trading bv.

Intraco Trading bv
t.a.v. Remie van der Kuip - Sales Manager
remie@intraco.nl

Noorddijk 88
1521 PD Wormerveer
Nederland

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij zijn per direct op zoek naar:
MEDEWERKER ORDERADMINISTRATIE M/V (FULLTIME)
te Wormerveer

Ben jij de medewerker orderadministratie met de beste communicatieve en administratieve skills en houd je van productieve werkdagen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Met meerdere kantoren en partners wereldwijd is Intraco een hoogwaardige leverancier voor de distributeur in de Gifts & Premiums markt. Wij leveren distributeurs in de promotionele sector trendy, high-end technische gadgets van merken als onder andere Philips, Zens en Xoopar. Onze producten hebben allemaal perfecte printmogelijkheden om de logo’s van de eindklant goed tot uiting te laten komen. Onze klanten, bedrijven die actief zijn in de wereld van relatiegeschenken, werken met een groot scala van diverse bedrijven.

Intraco is snel groeiend, creatief en innovatief en de werkomgeving is modern en dynamisch met ruimte voor eigen inbreng en initiatief. De organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en je komt te werken in een gezellig team.

Als medewerker orderadministratie ben je mede verantwoordelijk voor ondersteuning van onze sales activiteiten. Je voornaamste werkzaamheden bestaan uit:

 • Het verwerken van de geplaatste orders via het ordersysteem
 • Je onderhoudt nauw contact met de collega’s waaronder het team in China
 • Je hebt contact met de leverancier van de producten gedurende het orderproces
 • Je informeert de klant over de status van zijn order
 • Je handelt eventuele issues netjes af

Je bent sociaal vaardig, service gericht, je weet van aanpakken en je kunt in een grote hoeveelheid werkzaamheden de rust bewaren. Wij zoeken iemand met minimaal een afgeronde MBO-opleiding.
Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. De Duitse taal is een pre. Tevens ben je gewend om met diverse computer systemen en Excel te werken.

Wij bieden:

 • Marktconform salaris
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Werken in een gezellig team in een prachtig kantoorpand aan de Zaan
 • Je werkt met te gekke Tech Gadgets

Ben jij de orderbegeleider naar wie wij op zoek zijn? Verras ons met jouw CV en sollicitatie!

Intraco Trading bv
Mark van Heesch - General Manager
hr@intraco.nl
Intraco Trading bv
Noorddijk 88
1521 PD Wormerveer
075-6475420
www.intraco.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

___________________________________________________________________________________________________

 

"Our goal is not to do business with everyone who needs what we have, the goal is to do business with people who believe what we believe"